skip to Main Content
  • Lievelingschocolade: zwart 80%
  • Favoriet stripboekkarakter : Tamara
  • Favoriete frietsaus : Mayonnaise
  • Favoriete plek in Brussel: het Josaphatpark et zijn talrijke cafés in de buurt met het heterogene publiek en met terras (Central Park, Brusilia).

Graduaat in Economische wetenschappen en Executive Secretaresse. Ik begon mijn professionele leven met een groot aantal ervaringen in grote en zeer kleine bedrijven die in verschillende sectoren actief zijn (Biologisch voedsel, Schoonmaken, Bankieren, Telecom, Dranken).  Nog steeds op zoek naar een meer zinvolle baan, heb ik me aangemeld voor een opleiding van een jaar in biologische landbouw, waarbij cursussen en werk op de boerderij worden gecombineerd. Een geweldige tijd die ertoe leidde dat ik mezelf gedurende 3 jaar investeerde in het ontwikkelen van markten voor een lokale biologische graancoöperatie.  Maar verkoper was niet de baan waar ik van droomde.  Ik behaalde dus een certificaat in pedagogie en gaf les gedurende vijf jaar wiskunde, economie, marketing op een middelbare school in Schaarbeek.

Toen besefte ik dat ik mijn talenkennis verloor en was ongeduldig om een actieve rol te spelen in een kleine onderneming dichtbij huis die flexibele werkuren bood, waar ik mijn talenten zou kunnen ontwikkelen, en werken met waarden die belangrijk waren voor mij: gelijkheid, eerlijkheid, dankbaarheid en vriendelijkheid.

Ik vond deze job bij Talencia in februari 2015.

Organisatie, structuur, analyse, nauwkeurigheid, formulering, creativiteit, regelmaat, pragmatisme, enthousiasme zijn mijn troeven.

Ik houd ervan om elke dag naar kantoor te fietsen, mijn dochter op te voeden, een koffie te drinken op een terras, te wandelen in de natuur, te zwemmen, een goede film te bekijken, artikels en boeken te lezen betreffende filosofie en psychologie, te koken, mijn huis te renoveren en op te frissen, af en toe te dogsitten en te oppassen bij iemand anders, meer en meer ons prachtig België te ontdekken.

Terug naar Team

Back To Top

Talencia Consulting offers solutions

Send us your CV
Increase your chances to find a top job in the IT sector
CONTACT US