skip to Main Content
  •  Favoriete chocolade : Melkchocolade
  •  Favoriete stripfiguur : Batman
  •  Favoriete frietsaus : Brazilië
  •  Favoriete plek in Brussel : Lloyd Coffee Eatery

Gepassioneerd door ondernemerschap en nieuwe technologieën, besloot ik om e-business te studeren. Na gewerkt te hebben als e-merchant in digitale marketing, blijf ik nog steeds op zoek naar alles wat de digitale/IT- wereld kan transformeren.

Ik zit vol energie en geef mij helemaal voor alles wat ik doe.  “Geef je de volle 100% of blijf thuis” omschrijft mij dan ook het beste.  Ik vind het belangrijk om steeds positief te blijven ondanks de negatieve gebeurtenissen in het leven.

Mijn mooiste levenservaring is mijn humanitaire reis naar Senegal (Casamance) die me heeft doen groeien maar me ook de ogen heeft doen openen voor veel elementen van mijn eigen dagelijks leven.

Dankzij mijn sportieve aard, hou ik van teamsporten zoals voetbal en basketbal. Ik hou van een goede, zware training, waarbij ik voortdurend mijn eigen grenzen verleg! In je comfortzone blijven is stagneren, dus beter blijven bewegen en je pijngrens verleggen! Daarnaast heb ik 4 jaar lang een gevechtsport beoefend, namelijk Qwan Ki Do, en was ik gouden medaillewinnaar van het Belgisch kampioenschap tijdens mijn late tienerjaren.

Ten slotte hou ik sinds mijn jeugd van videospelletjes, omdat ik dan kan ontsnappen en nergens aan hoef te denken. Van jongsaf aan ben ik altijd competitief geweest en daarom streefde ik er bij elk spel naar om de beste te zijn.

Ik help je graag met al je vragen, ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten of even aan de lijn te hebben.

Back to Team

Back To Top

Talencia Consulting offers solutions

Send us your CV
Increase your chances to find a top job in the IT sector
CONTACT US