skip to Main Content
Wie zijn wij?

Een Belgisch IT-rekruteringsteam, gespecialiseerd in het screenen en identificeren van geschikte IT-consultants om te beantwoorden aan de behoeften van bedrijven.

Talencia Consulting biedt contractoplossingen, evenals permanente oplossingen en Tijdelijke tot Permanente oplossingen.

Talencia Consulting heeft Belgische statuten, alle operaties worden uitgevoerd vanuit Brussel en zijn gericht op de Belgische markten en deze van de buurlanden.

Talencia werd in februari 2013 opgestart door senior IT-recruiters, boekte een omzetgroei van + 56% in 2014-2015, heeft het aantal geplaatste talenten verdubbeld tussen 2015 en 2017 en heeft zijn aantal klanten met vijf vermenigvuldigd in dezelfde tijdspanne.

Talencia Consulting is:
  • Gepassioneerde en toegewijde Business Solution Consultants;
  • Heeft ervaring in de IT-sector en voornamelijk op deze sector gericht;
  • Een gedegen kennis hebben van het aanbod van consultants op de Belgische markt;
  • Een eigen netwerk van betrouwbare en competente IT-consultants hebben met wie een betrouwbare relatie bestaat;
  • Eveneens in staat zijn om aan alle IT-behoeften van een klant te voldoen

Wij hebben firma’s geholpen in veel verschillende sectoren:
Automobiel, Energie, Europese instellingen, Overheidsinstellingen, Media, Verzekeringen, Bankwezen, Medisch, Bouw…

Onze waarden

Long-term vision

Onze wervingsoplossingen en al onze beslissingen zijn altijd gericht op het opbouwen van sterke, duurzame partnerschappen. We zijn erg bezorgd over onze reputatie binnen en buiten het bedrijf en vastbesloten om nog vele jaren een betrouwbare tussenpersoon in de IT-rekruteringssector te blijven. Daarom zijn wij van mening dat integriteit, transparantie, rechtvaardigheid en openheid centraal moeten staan in al onze interacties met onze medewerkers, klanten en talenten.

Efficiëntie

We kunnen U binnen een zeer korte tijd HET juiste profiel bezorgen. Dat is te danken aan onze werkmethodologieën die gedurende onze hele ervaring werden ontwikkeld. En aangezien we geloven in operationele uitmuntendheid en in de eindeloze mogelijkheid voor verbetering, zullen we blijven zoeken naar manieren om efficiënter te worden zonder de kwaliteit die de basis is van onze reputatie, op te offeren.

Flexibiliteit

Elke klant, elke kandidaat is uniek en heeft zijn eigen behoeften en verwachtingen. Daarom streven wij ernaar een breed gamma aan oplossingen aan te bieden, met name wat betreft de screening- en rekruteringsinstrumenten, commerciële aanbiedingen of de loonstatuten. We zien deze benadering, die deel uitmaakt van ons DNA als een kans om op gemakkelijke wijze zo dicht mogelijk bij onze klanten en talenten te zijn en te blijven.

Menselijke benadering

We zijn ervan overtuigd dat de kernwaarde van ons bedrijf niet haar producten, diensten of merken zijn, maar haar mensen!
Wij geloven in “Onze eerste klanten zijn onze medewerkers” en we streven naar het creëren van een werkcontext die bijdraagt aan het welzijn van onze medewerkers.: onmiddellijke feedback voor afgewerkte taken, dankbaarheid uitgedrukt door alle teamleden tegenover elkaar, face-to-face communicatie voor individuele gesprekken, flexibele werkschema’s, homeworking, hoogwaardige technologische hulpmiddelen voor iedereen, een goede Informatie Veiligheidspolicy, interne voorschriften die voor alle leden op dezelfde manier van toepassing zijn, gepersonaliseerde aanmoedigingen, massages op kantoor, aromatherapie, teambuilding event, Kerstfeest, enz…
Onze “H-to-H” managementbenadering laat onze medewerkers toe echt beschikbaar te zijn op het werk en hun verantwoordelijkheden ten opzichte van hun klanten en kandidaten met een volledige inzet en grote efficiëntie aan te pakken.

Ons team

Bavo Verhelpen

Business Solution Consultant
read more

Mohamed Etalli

Recruiter
read more

Margaux Malarme

Recruitment consultant
read more

Nicolas Dognies

Recruitment consultant
read more

Youssra Chahdi

Office Manager
read more

Héloïse de Radiguès

Office Assistant
read more

Jean-Baptiste De Beys

Recruiter
read more

Ilias Bellahsini

Business Solutions Consultant
read more

Romain Marlière

Business Solutions Consultant
read more

Marieke Tailly

Legal Business Partner
read more

Anna Jevtic

Principal business solution expert
read more

Mathieu Sculier

(Junior) Team Lead – perm division
read more

Kenn Vander Eijcken

Resource coordinator
read more

Allan Galtier

Team Lead
read more

Ilyesse Maouan

Managing Director
read more
Verhoog uw kansen om een topjob te vinden in de IT-sector, stuur on uw CV!
Back To Top

Talencia Consulting offers solutions

Send us your CV
Increase your chances to find a top job in the IT sector
CONTACT US