skip to Main Content
  • Lievelingschocolade: Toblerone
  • Favoriet stripboekkarakter: Calcifer
  • Favoriete frietsaus: Mayonnaise
  • Favoriet plek in Brussel: Parvis de Saint-Gilles

Ik ben begonnen met verschillende studierichtingen, om uit te zoeken wat ik echt wou doen. Zo ben ik terecht gekomen in de studie van de E-business. Een bijkomende reden hiervoor is dat E-business twee onderwerpen combineert die mij boeien: Technologie en Entrepreneurship. Ik heb altijd bewondering gehad voor mensen die succesvolle business opstarten en uitbouwen, meer bepaald wanneer deze business een grote impact hebben op ons dagelijks leven.

Ik ben ervan overtuigd dat technologie niet hoeft gescheiden te worden van milieubeleid. Integendeel, ik denk dat beide samen kunnen groeien en elkaar versterken om in dezelfde richting te evolueren en oplossingen vinden voor de belangrijkste problemen met betrekking tot de mensheid.

Na een succesvolle beëindiging van mijn studies van E-business, heb ik deelgenomen aan kleine e-business projecten en heb ik gedurende kleine periodes gewerkt in sales. Ik wou vrije tijd besteden om mezelf houden om mijn vaardigheden als autodidact te ontwikkelen in verschillende domeinen: design, webcreatie, e-communicatie, …

Ik ben gestart bij Talencia Consulting in oktober 2019.

Mijn belangrijkste kwaliteiten zijn een analytische geest, empathie, zelfmotivatie en creativiteit.

Ik ben een natuur- en dierenvriend en heb steeds op het platteland gewoond.  Skiën is mijn favoriete sport.  Ik skiede voor de eerste keer toen ik 3.5 jaar oud was. Ik hou ervan nieuwe landen en activiteiten te ontdekken. Ik hou van alle kunstvormen, van naamloze ‘streetart’ tot verfijnde schilderijen, zoals Dali. Ik schilder ook zelf tijdens mijn vrije tijd, vooral abstracte modern schilderijen. Ik moet nog veel leren maar elke dag word ik beter. Ik hou ook van fotografie: Ik heb een Nikon D3200, dit is een basiscamera, maar de uitrusting is niet het belangrijkste om een goede fotograaf te zijn. Ik hou van film en meer bepaald van Japanse cartoons. Ik ben een grote fan van Myazaki. Als u Calcifer kent, dan heeft u mijn toewijding opgemerkt voor deze bekende Japanse cartoonist en filmregisseur.  ‘s Avonds ga ik graag uit (“Work Hard, Party Hard!“), en luister ik naar verschillende muziekgenres (rock, rap, techno, acid, psytrance, enz.).

Terug naar Team

Back To Top

Talencia Consulting offers solutions

Send us your CV
Increase your chances to find a top job in the IT sector
CONTACT US