skip to Main Content
  • Lievelingschocolade : Melkchocolade
  • Favoriet stripboekkarakter : Lucky Luke
  • Favoriete frietsaus : Samouraï & Looksaus
  • Favoriete plek in Brussel : de Marollenwijk

Ik ben één van de oprichters van Talencia Consulting, en sinds de oprichting in februari 2013 ben ik de Managing Director van de onderneming.

Na het succesvol afronden van mijn studie Internationale handel begon ik mijn loopbaan als Recruitment Consultant bij een internationaal IT-wervingsbureau waar ik verantwoordelijk was voor de Nederlandse markt. Later ging ik bij een lokaal wervingsbureau werken dat zich op de nationale markt concentreerde en waar ik langer bleef.

Ik zie mezelf als een menselijk iemand, die de dagelijkse uitwisselingen met klanten, sollicitanten en collega’s zeer op prijs stelt. Dankzij onze sterke kennis van de Belgische markt en onze grote ervaring in selectie en werving van personeel in de IT-sector, hebben we ons eigen agentschap opgericht met een innovatieve benadering die strookt met onze waarden en waar we gekozen hebben om “mensen” het centrum van onze belangen te laten zijn.

Ik hou ervan om tijd door te brengen met mijn familie, te snowboarden, indoor en outdoor voetbal te spelen met vrienden.

Terug naar Team

Back To Top

Talencia Consulting offers solutions

Send us your CV
Increase your chances to find a top job in the IT sector
CONTACT US